مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۳
۰ نفر

غذاهای مغذی و با طبع گرم طرفداران زیادی دارند. خورش فسنجان هم از جمله همین غذاهاست ولی بعضی‌ها طعم و مزه آن را دوست ندارند و در واقع از یک غذای مقوی محروم هستند.

خورش فسنجان پسته

همشهری آنلاین: اگر شما هم جزو این افراد هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم خورش فسنجان پسته را امتحان کنید. این خورش بسیار خوشمزه و از همه مهم‌تر خوشرنگ است.

۱. ابتدا خلال پسته را آسیاب کنید. پیاز را هم پوست کنده و خرد کنید. سپس استخوان سینه‌مرغ را خارج کرده و آن را هم نگینی خرد کنید.

۲. در قابلمه مناسبی مقدار کمی روغن بریزید. ابتدا پیاز را در آن کمی تفت دهید، سپس تکه‌های مرغ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. فقط مراقب باشید، پیازها نباید تیره‌رنگ شوند چون در رنگ خورش تاثیر می‌گذارند.

۳. بعد از تفت دادن مرغ، پسته آسیاب شده را همراه با سه لیوان آب و کمی نمک و فلفل سفید به مواد اضافه کنید زیر شعله اجاق گاز را کم کنید تا خورش جا افتاده و به اصطلاح به روغن بیفتد.

۴. یک ربع مانده به پایان پخت، آب دو عدد لیموترش را بگیرید و پس از مخلوط کردن با شکر به خورش اضافه کنید.

این در واقع چاشنی خورش است. بعد از یکی دو جوش زدن خورش خوشرنگ و خوشمزه شما آماده است.

مواد لازم برای چهار نفر

۲۵۰ گرم خلال پسته (آسیاب شود)
یک عدد پیاز متوسط
۲ عدد لیموترش بزرگ
یک ق م شکر
۲ /۱ سینه مرغ
به مقدار لازم روغن
به مقدار لازم نمک و فلفل سفید

یه‌جور دیگه

اگر معمولا عادت دارید خورش را با کوفته‌های قلقلی میل کنید در این خورش هم می‌توانید به جای مرغ، گوشت بریزید.

فوت‌وفن

تاکید ما برای استفاده از خلال سبز پسته برای آسیاب کردن به این دلیل است که رنگ این خورش باید سبز مغز پسته‌ای شود نه قهوه‌ای.

کد خبر 757909
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha